TV24 jauns raidījums “Naudas cena” – par aktuālo ekonomikā un finanšu jomā, kur Latvijai nepiestāv Sprīdīša naivums

No 28. augusta sestdienās pulksten 17:00 televīzijas kanālā TV24 būs skatāms jauns informatīvs raidījumu cikls “Naudas cena”, kas palīdzēs skatītājiem saprast notiekošo finanšu un ekonomikas jomās. Raidījums plānots 15 epizodēs ar viesiem – jomas profesionāļiem, un to vadīs pieredzējušais žurnālists, vairāku grāmatu autors Armands Puče.

Raidījuma mērķis ir veidot platformu, lai aktualizētu diskusiju par ekonomikas un finanšu jautājumiem Latvijā pēc COVID-19 pandēmijas un veicinātu sabiedrības izpratni par ekonomikas procesiem kopumā gan Latvijā, gan pasaulē.

“”Naudas cena” meklēs ceļus un krustojumus finanšu pasaules labirintos, kur Latvijai vismazāk piestāvētu Sprīdīša melanholiskais naivums,” par raidījuma “Naudas cena” uzdevumu saka tā vadītājs Armands Puče.

Uz sarunu Armands ikreiz aicinās ekonomikas nozares akadēmiskās vides ekspertus, finansistus, uzņēmējus, banku pārstāvjus un finanšu politikas veidotājus. Pirmā raidījuma viesi būs bijušie Latvijas Republikas finanšu ministri, kuriem visiem ir arī pieredze darbā Eiropas parlamentā – Ivars Godmanis, Andris Piebalgs un Roberts Zīle.

“Naudas cena” diskusijā iesaistīs arī skatītājus, katras nedēļas sākumā TV24 Facebook kontā publicējot nedēļas temata pieteikumu video formātā, kā arī sniedzot informāciju par raidījuma viesiem, lai skatītājiem ir iespēja iepriekš uzdot savus jautājumus komentāru sadaļā, rakstot uz kanāla epastu zinas@tv24.lv vai Whatsapp uz 20019275! Par raidījuma tēmu un viesiem skatītāji tiks iepriekš informēti arī TV24 Instagram un Twitter!

“Šis ir izcinošs projekts TV24 komandai. Lai arī nauda un finanses ir neatņemama mūsu katra ikdienas sastāvdaļa, tā vienmēr ir ļoti sarežģīta tēma. Šī projekta mērķis ir palīdzēt mums labāk saprast, kā ikdienas dzīvē efektīvi operēt ar savām finansēm, un kādi notikumi ietekmē mūsu personīgās, mūsu valsts finanses un, protams, arī finanšu situāciju globālā mērogā,” par jauno projektu saka RīgaTV 24 direktors Klāvs Kalniņš.

Raidījumu “Naudas cena” skaties TV24 ēterā sestdienās 17:00 ar atkārtojumu 22:00!

Projektu “Naudas cena” finansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par raidījuma “Naudas cena” saturu atbild AS “TV Latvija”

SIF_MAF2021

Pārējie raksti