Projekta “RīgaTV 24 raidījums “Mana Balss”” mērķis ir radīt sabiedriski nozīmīgu saturu televīzijā par pilsoņu iniciatīvām, kas tiek virzītas sabiedrības iniciatīvu platformā ManaBalss.lv

Raidījuma formāts spēj auditorijai sniegt nacionāla līmeņa diskusiju un sabiedrībai nozīmīgu politisko norišu analīzi. Tas ietver iknedēļas padziļinātu apskatu, diskusijas formātā, par kādu no sabiedrībai aktuālajām tēmām. Savu kārt, dzīvā satura televīzijas interaktīvais formāts ļauj diskusijās piedalīties arī klātesošajiem skatītājiem.

Līdz šim raidījums ir ticis pārraidīts divas sezonas, un tas ir pārliecinoši pierādījis sabiedrības interesi un dzīvotspēju. Šajā sezonā raidījumu vadīs Ansis Klintsons.
Projekta mērķauditorija ir sabiedrībā aktīvi pilsoņi, kas ir ieinteresēti sabiedrībai nozīmīgos procesos, kā arī tie mazaktīvākie pilsoņi, kam ir potenciāls tikt iesaistītiem pilsoniskajos procesos un/vai izglītotiem par politiskajiem notikumiem Latvijā.
Raidījumu skaties RīgaTV 24 ēterā svētdienās 20:00 ar atkārtojumu svētdienās 23:00 un otrdienās 11:00.
Projektu “Mana Balss” finansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. “Par Mana Balss saturu atbild RīgaTV 24.”

#SIF_MAF201

Pārējie raksti